Cum arată noul Duster care va fi prezentat în premieră mondială pe 12 septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt. "O calitate mai bună şi un preţ mai mic" | FOTO

Postat la 30 august 2017 274 afişări

Noul Duster va fi prezentat în premieră mondială pe 12 septembrie, în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt, maşina având un design exterior complet nou şi schimbări majore la interior, anunţă compania .

Cum arată noul Duster care va fi prezentat în premieră mondială pe 12 septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt. "O calitate mai bună şi un preţ mai mic" | FOTO

Partea frontală se remarcă prin calandrul specific, încadrat de blocuri optice ample care accentuează lăţimea percepută a vehiculului, o nouă semnătură luminoasă care integrează un ansamblu LED repartizat în trei segmente, precum şi prin scutul amplasat în partea inferioară a barei frontale un element de protecţie, de culoare crom satinat, care subliniază estetica de off-roader veritabil.

Din profil, noul Duster prezintă flancuri pronunţate care consolidează impresia de robusteţe, un parbriz poziţionat cu 100 mm mai în faţă şi mai înclinat în comparaţie cu cel al modelului actual, fapt care sporeşte senzaţia de spaţiu disponibil la interior, bare de pavilion cu un design modern dispuse în prelungirea liniei parbrizului, jante din aliaj de 17 inch şi pasaje ale roţilor puternic evazate.

Partea din spate se remarcă prin bosajele din partea superioară a aripilor spate şi blocurile optice amplasate în extremităţile caroseriei, încadrând un hayon marcat de linii orizontale.

La noul model au lucrat, mai bine de doi ani, inginerii francezi şi români, arată Ziarul Financiar. Duster se vinde nu doar în Europa, ci şi in Rusia, India, Africa şi America de Sud, Informează Ziarul Financiar.

„Pentru Dacia am ales o imagine germanică, robustă şi raţională. Dacia este o maşină mare la un preţ mic. De partea cealaltă, Renault are o imagine latină şi un design senzual”, a spus Van Den Acker, designerul-şef al Grupului Renault.

Duster reprezintă de ani buni peste jumătate din producţia uzinei de la Mioveni şi chiar în ultimul an al generaţiei actuale merge spre 60% din total. Duster este cel mai scump model produs de Dacia şi singurul care se fabrică pentru Europa doar în România.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.