Cum arata noua scena a celui mai urmarit show de televiziune

Autor: Ana Raduta Postat la 31 martie 2011 41 afişări

Weekendul acesta, pe 1 si 2 aprilie, de la ora 20:30, ProTV da startul semifinalelor “Romanii au talent”. Acestea for fi difuzate live dintr-un platou special amenajat in Buftea.

Noul platou al emisiunii "Romanii au talent" are o scena de 200 de metri patrati si, pentru prima oara, au fost folosite peste 5.000 de leduri care pun in valoare decorul si care accentueaza geometria spatiului si conceptul inedit pentru un show de televiziune. Editiile live care vor fi transmise din acest platou, patru semifinale si marea finala, presupun si colaborarea cu o echipa specializata in efecte speciale, pentru ca prestatia concurentilor va fi insotita de artificii, efecte pirotehnice etc. De asemenea, vor fi folosite 12 camere de filmat.

Noul decor a fost construit in decurs de noua saptamani de o echipa formata din 50 de oameni. Scenografia este semnata de Petre Talea, cel care lucreaza si pentru "Dansez pentru tine" si "Serviciul roman de comedie". Acesta a transpus logo-ul emisiunii, cu stele, pe scena pe care urmeaza sa performeze semifinalistii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Romanii au talent,
studio,
show,
televiziune
/actualitate/cum-arata-noua-scena-a-celui-mai-urmarit-show-de-televiziune-8116865
8116865
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.