Cum arata inchisoarea unde va fi trimis criminalul din Norvegia (VIDEO)

Autor: Roxana Cristea Postat la 28 iulie 2011 84 afişări

Cel mai probabil, Anders Behring Breivik, criminalul care saptamana trecuta a omorat cu cruzime cel putin 80 de persoane in Norvegia, isi va petrece restul vietii intr-o inchisoare de maxima securitate.

Halden Fengsel, o inchisoare facuta dupa standardele americane sau britanice este locul unde asasinul va fi trimis, potrivit siteului businessinsider.com. Inchisoarea este foarte draguta, oferind multiple avantaje detinutilor- spre exemplu, prizonierii cu camere cu toalete si acces la un studio de inregistrari si la biblioteca. Politia din Norvegia a facut un raport potrivit caruia Anders Behring Breivik va primi doar 21 de ani de puscarie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
inchisoare,
norvegia,
criminal
/actualitate/cum-arata-inchisoarea-unde-va-fi-trimis-criminalul-din-norvegia-video-8536103
8536103
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.