Cum arată cel mai scump iPhone din lume

Postat la 11 septembrie 2014 102 afişări

Cum arată cel mai scump iPhone din lume

Un iPhone 6 care costă 48.5 milioane de dolari.

Cândva considerat un telefon accesibil numai unei anumite clase sociale, iPhone-ul a devenit ceva oarecum comun. Serios, gândeşte-te numai câţi dintre prietenii tăi posedă unul. Aşadar, dacă vrei să ieşi în evidenţă, e clar că nu mai e suficient să ai ultimul model de iPhone. Şi atunci, ce e de făcut?

Cei de la Apple nici măcar nu apucaseră să lanseze ultimul model atunci când Falcon, o companie din Statele Unite, şi-a anunţat colecţia de iPhone-uri de lux. Acestea vor fi fabricate din platină sau aur şi vor avea încrustate pe spate pietre preţioase.

Colecţia va fi împărţită în două categorii. Prima, Bespoke, va fi ceva mai “accesibilă”: cel mai ieftin telefon va fi fabricat din platină, aur galben sau roz, va avea un diamant negru încrustat în partea din spate şi va costa 1.65 milioane de dolari. Poftim? Cât? Aşteaptă, încă nu ai auzit nimic.

Ceea ce este cu adevărat incredibil este colecţia SuperNova, unde preţurile variază între 32.5 şi 48.5 milioane de dolari. Cele mai scumpe modele vor fi fabricate tot din platină, aur roz sau galben, însă diamantul va fi cel care face diferenţa: acestea vor avea pe spate un diamant roz. 

Dacă eşti curios cum arată cel mai scump iPhone din lume, intră în galeria foto.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iphone,
aur,
diamant
/actualitate/cum-arata-cel-mai-scump-iphone-din-lume-13250695
13250695
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.