Cum arată cea mai nouă maşină electrică lansată de Volkswagen şi câţi români au făcut deja precomandă - GALERIE FOTO - VIDEO

Autor: Bogdan Angheluţă, Roxana Cârcior Postat la 10 septembrie 2019 3468 afişări

Noua variantă a Volkswagen ID, una dintre cele mai populare maşini electrice de pe piaţă, a fost prezentată astăzi în cadrul Salonului Internaţional Auto de la Frankfurt.

ID.3, care va avea un preţ de bază de sub 30.000 de euro, a fost prezentat alături de noile variante e-Golf şi e-up!.

 

ID.3 va ajunge pe piaţă cu baterii de 45 kilowaţi sau 77 kilowaţi, ce promit automii de 330 kilometri, respectiv 550 kilometri.

 

Potrivit informaţiilor oferite de producător, maşina poate obţine o autonomie de 290 kilometri în doar 30 de minute de încărcare, dacă se folosesc staţii rapide cu o ieşire de 100 kilowaţi.

 

Volkswagen va oferi garanţie de 8 ani sau 160.000 de kilometri pentru bateriile de pe vehicul.

 

Potrivit datelor ZF, 550 de români au făcut deja precomandă pentru noul ID.3.

 

Salonul Internaţional Auto Frankfurt se desfăşoară în perioada 12-22 septembrie. Anul acesta lipsesc o serie de mărci importante, precum cele ale grupului FIAT, Dacia, Citroen, Mazda, Mitshubishi etc.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.