Cum arata candidatul ideal pentru un job la o multinationala

Postat la 26 martie 2010 53 afişări

Vrei sa lucrezi la Coca-Cola, Dacia, Nestle, Microsoft sau Michelin? Esti student si vrei sa intri intr-un program de internship intr-o multinationala? Ai mai multe sanse daca participi la targul de joburi “Angajatori de Top”, care va avea loc in aprilie.

Organizatorii spun ca la editia din aceasta primavara oferta de locuri de munca va fi mai mare cu 10%-15% fata de anul trecut. Din pacate, si numarul de vizitatori va creste cu acelasi procent. Potrivit organizatorilor, la editia din 23-24 aprilie a targului s-au inscris deja peste 60 de companii care fac angajari, dar ca se asteapta ca numarul acestora sa fie mai mare cu 10%-15% fata de anul trecut.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-arata-candidatul-ideal-pentru-un-job-la-o-multinationala-5779424
5779424
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.