Cum ar putea arăta cel de-al doilea model pe care Ford îl va produce la Craiova din 2019. Galerie FOTO

Postat la 14 noiembrie 2018 191 afişări

Ford Motor Company le-a prezentat dealerilor săi în cadrul unui eveniment restrâns cum va arata viitorul „baby Bronco”, un SUV de clasă mică sau compactă ce va fi amplasat în gamă între EcoSport şi Kuga, fiind totodată un concurent pentru Jeep Renegade. „Baby Bronco” ar putea fi cel de-al doilea SUV ce va intra anul viitor în producţie la Craiova, alături de actualul EcoSport, în condiţiile în care Ford grupează pe platforme producţia automobilelor sale.

Cum ar putea arăta cel de-al doilea model pe care Ford îl va produce la Craiova din 2019. Galerie FOTO

Din primele imagini viitorul model este promovat drept un off-roader cu un design minimalistic, potrivit celor de la autoblog.com, cei care au publicat primele imagini cu maşina.

 

EcoSport a devenit în a doua parte a acestui an cel mai bine vândut model Ford în România şi se îndreaptă spre locul cinci al celor mai bine vândute SUV-uri mici la nivel european, cu o producţie estimată la circa 150.000 de unităţi anul acesta. Cadenţa uzinei a crescut treptat anul acesta, de la circa 500 pe zi la ţnceputul anului, spre 700 spre final de 2018.

 

Ford a confirmat în mai anul acesta o investiţie suplimentară de 200 de milioane de euro şi adăugarea unui număr de 1500 de locuri de muncă dedicate producţiei unui al doilea vehicul la fabrica sa din Craiova.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
craiova,
ford,
model,
galerie foto,
productie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.