Cum a furat un site american de poker 440 de milioane de dolari de la jucători

Postat la 22 septembrie 2011 52 afişări

Site-ul de poker online Full Tilt Poker a furat 440 de milioane de dolari, deturnând sumele depuse de jucători pentru a acorda bonusuri considerabile membrilor consiliului său de administraţie, a anunţat marţi biroul Procuraturii din Manhattan.

Full Tilt Poker "a escrocat jucătorii, făcându-i să creadă că sumele pe care ei le depuneau pentru acest joc online se aflau în siguranţă şi erau disponibile în orice moment", a declarat într-un comunicat Preet Bharara de la biroul Procuraturii din Manhattan. "În realitate, Full Tilt Poker nu păstra fonduri suficiente pentru a rambursa jucătorii şi, mai mult de atât, folosea aceste fonduri pentru a acorda bonusuri membrilor consiliului de administraţie şi a acţionarilor, în valoare de peste 440 de milioane de dolari, acordate începând din aprilie 2007", a adăugat parchetul newyorkez.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
jocuri online,
furt,
venituri,
industrie
/actualitate/cum-a-furat-un-site-american-de-poker-440-de-milioane-de-dolari-de-la-jucatori-8782869
8782869
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.