Cum a fost descoperită celula care ar putea deveni tratament universal împotriva cancerului.

Postat la 03 mai 2021 217 afişări

Cum a fost descoperită celula care ar putea deveni tratament universal împotriva cancerului.

Celulele T vor acţiona în uciderea tumorilor solide fără a afecta ţesutul sănătos. Celulele T au fost identificate în 2008 la supravieţuitori ai gripei spaniole. Imunitatea dată de aceste celule este mai puternică decât cea dată de anticorpi

Au fost create primele celule T artificiale, care sunt un fel de soldaţi microscopici, gata să lupte împotriva tumorilor canceroase. Descoperirea a fost făcută în laboratoarele din China şi este extrem de importantă.

Până acum, celulele de tip T erau utile doar în cazul cancerului de sânge. Cele create de chinezi luptă şi împotriva tumorilor solide, fără să afecteze ţesutul sănătos. Iar ce te va bucura cel mai tare este că sunt eficiente şi împotriva COVID, atât acestea, cât şi cele naturale.

„În momentul în care vin în contact cu virusul a doua oară, cu agresorul, voi avea şi un răspuns la nivelul celular prin limfocitele T, care, având memorie, ştiu practic să recunoască virusul şi atunci voi avea un răspuns imun care va fi categoric mult mai bun”, a explicat medicul Adrian Marinescu.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cancer,
celula,
descoperire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.