Cuibuşorul de nebunii al lui Naomi Campbell şi al miliardarului rus Vladislav Doronin

Autor: Dorin Oancea Postat la 26 octombrie 2012 177 afişări

O casă ca o navă spaţială îi construieşte miliardarul rus Vladislav Doronin faimoasei Naomi Campbell, în apropiere de Moscova. Casa, care se numeşte Capital Hill, este creaţia faimosului arhitect Zaha Hadid şi are o suprafaţă de 2.650 de metri pătraţi.

Turnul are o înălţime de 22 de metri. La subsol se găsesc o saună finlandeză, o baie turcească şi o baie rusească, alături de o sală de sport şi o cameră de oaspeţi. La primul nivel se află băcătăria, sala de mese, o piscină şi sala pentru recepţii.

Zaha Hadid nu lucrează, de obicei, locuinţe private, dar se pare că a primit o sumă cu şase zerouri pentru acest proiect. Vladislav Doronin are o avere de circa un miliard de dolari. El este preşedintele Capital Group, o companie de real-estate specializată în ansambluri rezidenţiale de elită.

Surse: Pravda, Zaha-hadid.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Naomi Campbell,
Vladislav Doronin,
casa
/actualitate/cuibusorul-de-nebunii-al-lui-naomi-campbell-si-al-miliardarului-rus-vladislav-doronin-10259284
10259284
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.