Cu poliţia la alambic: 58.000 de litri de alcool confiscat şi sancţiuni de peste 600.000 de lei (GALERIE FOTO)

Postat la 12 octombrie 2013 296 afişări

Poliţia Română a coordonat, în perioada 4-10 octombrie, o acţiune la nivel naţional pentru verificarea activităţii de comercializare a alcoolului şi băuturilor alcoolice. În urma acţiunii, au fost ridicaţi aproximativ 58.000 de litri de alcool şi băuturi alcoolice şi au fost indisponibilizate 2 utilitare.

Poliţiştii au verificat 418 agenţi economici, urmărind sancţionarea cazurilor de comercializare şi de producţie clandestină a alcoolului şi derivatelor sale.

Cu poliţia la alambic (GALERIE FOTO)

Inspectoratul General al Poliţiei Român, prin Direcţia de Investigare a Fraudelor, cu sprijinul Direcţiei Rutiere, a coordonat o acţiune la nivel naţional pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul producţiei şi comercializării băuturilor alcoolice, fiind verificate mai multe centre comerciale, depozite, agenţi economici, dar şi căi de comunicaţii.

Acţiunea s-a desfăşurat la nivel naţional şi a vizat identificarea activităţilor ilegale desfăşurate de societăţile comerciale şi persoanele fizice autorizate pentru activităţi de producţie, import/achiziţii intracomunitare, depozitare şi comercializare en-gros a alcoolului şi băuturilor alcoolice.

În urma acţiunii, au fost înregistrate 76 de dosare penale privind infracţiuni la regimul alcoolului şi băuturilor alcoolice. De asemenea, poliţiştii au aplicat 1.511 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 625.489 de lei.

Totodată, a fost indisponibilizată cantitatea de aproximativ 58.000 de litri de alcool/băuturi alcoolice, în valoare de peste 1.500.000 de lei, precum şi 2 autoutilitare utilizate la transportul acestor produse.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cu-politia-la-alambic-58-000-de-litri-de-alcool-confiscat-si-sanctiuni-de-peste-600-000-de-lei-galerie-foto-11502320
11502320
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.