Cu faţa la spate: care sunt cele mai noi modele din fashion

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 08 martie 2020 41 afişări

Cândva semne ale unui om îmbrăcat prost sau cel puţin în grabă, hainele încheiate aiurea, şosetele desperecheate sau purtatul hainelor cu faţa la spate şi altele asemenea reprezintă azi idei noi de eleganţă pentru industria modei, scrie The Guardian.

Cu faţa la spate: care sunt cele mai noi modele din fashion

Fendi a prezentat recent o colecţie de modă în care şi-a pus manechinele să poarte bentiţe cu deschiderea spre frunte şi nu spre ceafă, iar casa Proenza Schouler a propus în colecţia sa de toamnă/iarnă 2020-2021 paltoane încheiate strâmb, ca şi cum purtătoarele n-ar fi nimerit butonierele potrivite. Se poartă şi pijamaua pe post de ţinută de zi, cardiganul care lasă să se vadă sutienul şi apar chiar şi sfaturi pentru „stratificarea inversă” a hainelor, cum ar fi fuste peste rochii, pantaloni scurţi din denim peste şorturi de baie ori sutiene peste cămăşi şi nu numai.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.