Mihai Marcu, CEO al MedLife, şi Nicolae Marcu, fratele acestuia şi unul dintre acţionari, vând 2% din MedLife pentru 3,5 milioane de euro

Autor: Liviu Popescu Postat la 07 martie 2020 707 afişări

Mihai Marcu, CEO al MedLife, şi Nicolae Marcu, fratele acestuia şi unul dintre acţionari, vând 2% din MedLife pentru 3,5 milioane de euro

Mihai Marcu, director general al furnizorului de servicii medicale private MedLife, şi Nicolae Marcu, fratele acestuia şi unul dintre acţionarii companiei, au vândut vineri 450.000 de acţiuni M pentru aproximativ 16,6 milioane de lei (3,5 mil. euro), arată datele agregate de ZF. Astfel, Mihai Marcu a ajuns de la o deţinere de 17,6% la 16,5% iar Nicolae Marcu de la 12,15% la 11,1%.

Vineri la ora 12.17, în sistemul de tranzacţionare al Bursei de la Bucureşti au fost înregistrate două tranzacţii cu acţiuni ale MedLife (simbol bursier – M), iar vânzătorii au fost raportaţi după închiderea şedinţei de tranzacţionare. Cumpărătorii nu au fost raportaţi iar dacă aceştia nu vor trece de pragul de 5% probabil ca identitatea lor nici nu va fi publicată. Preţul la care au fost încheiate tranzacţiile este de 37 de lei pe unitate, în urcare cu 3% faţă de cel din piaţa REGS.

De la începutul anului, acţiunile MedLife se tranzacţionează în creştere cu 9,4%, pe fondul unui rulaj de 35 milioane lei, emitentul ajungând la 824 milioane lei capitalizare. Vineri, acţiunile M s-au apreciat cu 3,6%.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medlife,
actionari,
frate,
vanzare,
ceo

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.