Cu cat scad preturile apartamentelor in 2011?

Postat la 07 ianuarie 2011 12 afişări

Nimeni din piata imobiliara nu mai indrazneste sa spuna cu cat se vor ieftini proprietatile in acest an, dar cert este ca toata lumea vorbeste in continuare numai despre scaderi!

Expertii in domeniu ii sfatuiesc pe cei care vor sa-si cumpere case sa profite de preturile mici care vor aparea si sa faca achizitiile dorite pentru ca daca despre 2011, desi imprevizibil, se poate spune totusi destul de sigur ca va fi un an al reducerilor, despre 2012 nu se stie mai nimic!

"Nicio persoana serioasa nu stie cu exactitate cum va evolua piata imobiliara in viitorul apropiat!... Cand vorbim de acest lucru, obligatoriu, trebuie sa luam in discutie fiecare segment in parte: rezidential si nonrezidential. Eu consider ca, segmentul rezidential va fi in continuare mai afectat decat cel nonrezidential (birouri, terenuri, industrial, comercial). Economia va functiona, chiar daca greu, si oamenii nu se vor mai orienta spre achizitii rezidentiale decat pentru stricta necesitate sau super-oportunitati", explica Dragos Dragoteanu, fondatorul si managerul companiei imobiliare Euroest.

Vezi cand este cel mai avantajos sa-ti iei o casa pe www.incont.ro!

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
preturi,
apartamente,
piata imobiliara
/actualitate/cu-cat-scad-preturile-apartamentelor-in-2011-7870720
7870720
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.