Cu adevărat emoţionant: o educatoare şi-a donat un rinichi pentru a-i salva viaţa unei eleve

Postat la 06 octombrie 2016 72 afişări

Cu adevărat emoţionant: o educatoare şi-a donat un rinichi pentru a-i salva viaţa unei eleve

Până în urmă cu un an, micuţa Lyla Carreyn ducea o copilărie normală. Într-o zi însă, fetiţa a început să se simtă rău, iar starea ei s-a deteriorat extrem de rapid. Diagnosticul pus de medici avea să-i schimbe viaţa pentru totdeauna: o boală autoimună extrem de rară, care îi afecta rinichii.

După nouă luni chinuitoare, în care copilul a făcut dializă zi de zi, timp de 10-12 ore, doctorii veneau cu un nou verdict necruţător: viaţa Lylei depindea de un transplant de rinichi.

Părinţii au început o luptă contra-cronometru pentru a găsi un donator compatibil. Căutările extrem de anevoioase s-au încheiat după câteva luni cu o surpriză! Cea care avea să-i salveze viaţa fetiţei era chiar educatoarea ei, Beth Battista.

Carreyn, mama Lylei, a aflat totul într-un mod emoţionant. A fost chemată la grădiniţa la care mergea fiica ei, iar acolo a primit un plic de la Beth . În interior se afla un bilet pe care scria: „Poate că acum sunt doar educatoarea ei, dar curând o mică parte din mine va fi cu Lyla pentru totdeauna. Eu sunt donatoarea de rinichi a Lylei”.

Cititi mai multe pe www.vocea.biz

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.