Cseke: M-am gandit la demisie, dar intre a gandi si a actiona este o diferenta

Postat la 18 august 2010 14 afişări

Ministrul Sanatatii, Attila Cseke, a declarat, miercuri, ca s-a gandit anterior sa demisioneze din functie in urma accidentului de la maternitatea Giulesti, din cauza "responsabilitatii morale", dar ca nu a recurs la acest gest, in conditiile in care acest spital nu este subordonat ministerului.

"M-am gandit (la demisie-n.r.), nu azi, dar intre a gandi si a actiona este o diferenta", a spus Cseke.

Intrebat de jurnalisti cand s-a gandit sa demisioneze, ministrul a raspuns "nu astazi" (miercuri-n.r.), adaugand ca demisiile ar trebui cerute in alta parte.

Cseke a explicat ca maternitatea Giulesti nu se afla in subordinea sa din punct de vedere administrativ, ci in gestiunea Primariei Generale a Capitalei, si ca ministerul si-a respectat atributiile in ceea ce priveste asigurarea dotarii cu medicamente si materiale sanitare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
maternitate,
accidente,
incubatoare,
copii,
medicina,
Cseke
/actualitate/cseke-m-am-gandit-la-demisie-dar-intre-a-gandi-si-a-actiona-este-o-diferenta-6943708
6943708
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.