Cristian Tudor Popescu îşi va lansa volumul "Filmul surd în România mută" pe 26 noiembrie, la Gaudeamus

Postat la 21 noiembrie 2011 25 afişări

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu îşi va lansa volumul "Filmul surd în România mută. Politică şi propagandă în filmul românesc de ficţiune (1912-1989)" - un studiu minuţios documentat despre filmul autohton, apărut la editura Polirom - pe 26 noiembrie, la Târgul de Carte Gaudeamus de la Bucureşti.

Cristian Tudor Popescu va fi prezent la ediţia din acest an a Târgului Internaţional de Carte Gaudeamus într-o altfel de ipostază: aceea de autor al unui studiu despre filmul autohton, "Filmul surd în România mută. Politică şi propagandă în filmul românesc de ficţiune (1912-1989)", o remarcabilă radiografie, minuţios documentată. Cartea a apărut în colecţia "Cinema" a editurii Polirom. Volumul va fi lansat de Cristian Tudor Popescu, la Gaudeamus, sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 16.00. La eveniment vor participa şi Eugenia Vodă, Emil Hurezeanu şi Adrian Şerban, se arată în programul manifestărilor pregătite de editura Polirom pentru Târgul de Carte Gaudeamus.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cristian-tudor-popescu-isi-va-lansa-volumul-filmul-surd-in-romania-muta-pe-26-noiembrie-la-gaudeamus-8994417
8994417
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.