Cristian Preda: Invitând PDL la discuţii, Ponta vrea să îl izoleze pe Băsescu

Postat la 23 august 2013 42 afişări

Europarlamentarul Cristian Preda consideră că invitaţia lui Victor Ponta de a discuta chestiuni economice cu PDL "nu este o capcană", ci "doar un gest politicianist", prin care premierul ar dori să îl "izoleze" pe preşedintele Traian Băsescu.

Cristian Preda: Invitând PDL la discuţii, Ponta vrea să îl izoleze pe Băsescu

 "Invitaţia lui Victor Ponta de a discuta chestiuni economice cu PDL nu e o capcană. E doar un gest politicianist. Premierul nu are vreun interes pentru economie şi nu PDL e «dascălul» care i-l va stârni. El nu are nevoie nici de sprijin în Parlament şi cu atât mai puţin în guvern. Alianţa cu PNL & Voiculescu e solidă", susţine Preda, într-o postare pe blogul personal.

El apreciază că, invitând PDL la discuţii, Victor Ponta "doreşte, în schimb, să îl izoleze pe Băsescu".

"El speră că PDL va merge la consultări, pentru a putea spune după aceea că singurul actor politic nefrecventabil e Băsescu. Din punctul de vedere al celui mai celebru discipol al lui A. Năstase, acceptarea invitaţiei de către PDL ar fi un soi de justificare pentru blocarea coabitării. Vedeţi, ar putea spune Ponta, eu am dialog şi cu adversarii, doar cu Băsescu nu se poate înţelege nimeni", continuă Preda.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cristian-preda-invitand-pdl-la-discutii-ponta-vrea-sa-il-izoleze-pe-basescu-11268019
11268019
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.