Cristian Preda: Dacă Băsescu ar dori să revină la PDL vine la reformişti, nu la FSN-işti

Postat la 01 martie 2013 15 afişări

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, vineri, că Traian Băsescu "vine la reformişti şi nu la FSN-işti" în cazul în care şeful statului ar dori să revină la PDL după ce nu va mai avea funcţia de preşedinte al României.

Cristian Preda: Dacă Băsescu ar dori să revină la PDL vine la reformişti, nu la FSN-işti

 Cristian Preda şi ceilalţi susţinători ai Monicăi Macovei, înscrisă în cursa pentru şefia PDL, au fost întrebaţi dacă Traian Băsescu mai are loc în PDL după ce acesta a spus că ar vrea să vină în politică după ce nu va mai ocupa funcţia de preşedinte.

"Vine la reformişti, nu la FSN-işti. El spune de ani de zile că nu a fost niciodată membru al FSN. Că a intrat atunci când s-a format PD. Sigur vine la reformişti, nu la FSN-işti", a spus Cristian Preda.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pdl,
cristian preda,
traian basescu,
presedinte
/actualitate/cristian-preda-daca-basescu-ar-dori-sa-revina-la-pdl-vine-la-reformisti-nu-la-fsn-isti-10621641
10621641
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.