Cristian Diaconescu, propus oficial pentru postul de ministru al Afacerilor Externe. Băsescu a semnat revocarea lui Baconschi şi numirea lui Diaconescu

Postat la 24 ianuarie 2012 21 afişări

Premierul Emil Boc l-a propus pe senatorul UNPR Cristian Diaconescu pentru a prelua postul de ministru al Afacerilor Externe, în locul lui Teodor Baconschi. Propunerea a fost transmisă preşedintelui Traian Băsescu, care a semnat decretele pentru revocarea lui Teodor Baconschi din funcţia de ministru de Externe şi pentru numirea în acest post a lui Cristian Diaconescu.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, ceremonia de depunere a jurământului de învestitură în funcţia de ministru al Afacerilor Externe de către Cristian Diaconescu va avea loc la ora 19.00, după publicarea decretelor în Monitorul Oficial al României.

Decizia premierului confirmă informaţiile transmise anterior de MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cristian-diaconescu-propus-oficial-pentru-postul-de-ministru-al-afacerilor-externe-basescu-a-semnat-revocarea-lui-baconschi-si-numirea-lui-diaconescu-9172041
9172041
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.