Creatorul UGG-urilor si-a vandut ideea de milioane pentru trei perechi de cizme

Postat la 14 februarie 2011 122 afişări

Incaltamintea Ugg a aparut in Australia si a devenit faimoasa in toata lumea, inclusiv in randul vedetelor, care le-au sporit considerabil notorietatea.

Confortabile, simple si adaptabile mai multor tinute, cizmele UGG reprezinta unul dintre accesoriile de baza din garderoba unei femei moderne.

Istoria lor este cu mult mai indelungata decat am crede. Prin anii '30, cei care tundeau oile purtau incaltaminte similara, iar in anii '60 cizmele imblanite au devenit preferatele surferilor australieni.

In afara Australiei, nu multe persoane auzisera de Ugg, dar exista fotografii din vremea Primul Razboi Mondial, in care pilotii americani purtau o versiune asemanatore, numita Fugg (Ugg zburator).

Cititi mai multe pe www.apropo.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UGG,
cizme,
incaltaminte,
/actualitate/creatorul-ugg-urilor-si-a-vandut-ideea-de-milioane-pentru-trei-perechi-de-cizme-7983973
7983973
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.