Craciunul sau revelionul la munte? Pachetele de Anul Nou, de doua ori mai scumpe decat in restul anului

Postat la 29 septembrie 2010 23 afişări

Chiar daca vacanta de revelion este si in timp de criza de peste doua ori mai scumpa decat un sejur intr-o perioada obisnuita a anului, turistii romani si-au rezervat din timp vacantele de iarna, astfel incat in unele vile sau hoteluri de la munte 90% din camere au fost rezervate pentru sarbatoarea de Anul Nou.

"Nu oferim niciun discount pentru rezervarile timpurii. La noi, clientii isi rezerva cu un an inainte sejurul de Craciun sau Revelion, fiind clienti fideli. In momentul de fata 90% din camerele pe care la avem sunt rezervate pentru sarbatorile de iarna", a declarat un reprezentant al complexului Cheile Gradistei din Moeciu, care opereaza 280 de locuri de cazare in sapte vile si doua hoteluri.

Cititi mai multe despre cat costa o camera de revelion pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
scump,
revelion,
cazare,
cheltuieli
/actualitate/craciunul-sau-revelionul-la-munte-pachetele-de-anul-nou-de-doua-ori-mai-scumpe-decat-in-restul-anului-7431006
7431006
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.