Cosmote lansează primul smartphone cu procesor Intel din România - ZTE Grand X In

Postat la 16 ianuarie 2013 20 afişări

Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, a lansat pe piaţă, în magzinele proprii şi ale retailerului Germanos, primul smartphone cu procesor Intel de pe piaţă - ZTE Grand X In.

Cosmote lansează primul smartphone cu procesor Intel din România - ZTE Grand X In

Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, a lansat pe piaţă, în magzinele proprii şi ale retailerului Germanos, primul smartphone cu procesor Intel de pe piaţă - ZTE Grand X In. ZTE Grand X In este dotat cu procesor Intel® Atom™ cu până la 1,6 Ghz, memorie de 1 GB RAM şi o cameră de 8MP, cu  o rezoluţie a fotografiilor de 3264 x 2448 pixeli. “Oferim constant clienţilor noştri tehnologie şi terminale de ultimă oră, acoperind toate nevoile de comunicare şi preferinţe în materie de design. Smarthphone-urile câştigă teren în România, iar tot mai mulţi dintre clienţi aleg să achiziţioneze un astfel de produs, atât pentru divertisment, cât şi afaceri. ZTE Grand X In este disponibil în cadrul unor oferte foarte avantajoase, exclusiv în reţeaua noastră de magazine”, a declarat Alexandru Munteanu, Sales Operations Senior Manager, Cosmote România. 

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cosmote,
Intel. ZTE,
smartphone
/actualitate/cosmote-lanseaza-primul-smartphone-cu-procesor-intel-din-romania-zte-grand-x-in-10477007
10477007
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.