Cosmina Coman, managing director LearningPro: „Aici ai potenţialul de a face lucruri şi de a mişca lucruri care îţi aduc satisfacţie!” - VIDEO

Autor: Ioana Matei, Roxana Cârcior Postat la 30 noiembrie 2018 103 afişări

Cosmina Coman, managing director al firmei de consultanţă şi training Learning Pro, consideră că oportunităţile pieţei locale nu se compară cu cele ale unor pieţe străine.

„Am fost tentată să plec, dar oportunităţile care sunt aici nu se compară cu ce este în afară pentru că într-adevăr, şi atunci când discuţi cu oameni care lucrează în afară sau au businessuri în afară întotdeauna spun că aici oportunităţile sunt mult mai mari. Călătoresc foarte mult şi ceea ce remarc este că într-adevăr nivelul de oportunităţi şi de civilizaţie, de ce nu, fiindcă în ţara asta nu doar munceşti, dar şi trăieşti, nivelul de civilizaţie şi felul de a fi al oamenilor nu se compară cu a trăi în afară. Poate acolo este un mediul în care poate ai posibilitatea să-ţi depăşeşti zona de confort, dar aici ai potenţialul de a face lucruri, de a mişca lucruri care îţi oferă satisfacţie.”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
coman,
director,
potential,
miscare,
video

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.