Cosmin Moţi a câştigat titlul în Bulgaria cu Ludogoreţ Razgrad

Autor: Leila Bolat Postat la 16 mai 2015 53 afişări

Formaţia Ludogoreţ Razgrad, la care evoluează Cosmin Moţi, a câştigat, vineri, pentru a patra oară consecutiv campionatul Bulgariei, informează presa internaţională.

Potrivit L'Equipe, Ludogoreţ şi-a asigurat titlul după victoria, cu scorul de 4-1, din meciul de pe teren propriu cu Lokomotiv Sofia.

Moţi a fost integralist în această partidă.

Cu două etape înainte de finalul sezonului, Ludogoreţ Razgrad are 11 puncte avans faţă de a doua clasată, Litex Loveci, care are un joc mai puţin.

Pe de altă parte, conform novinite.com înaintea partidei de vineri urma să fie inaugurată la Ludogoreţ Arena tribuna ce poartă numele lui Cosmon Moţi. Decizia ca o tribună să primească numele românului a fost luată după prestaţia remarcabilă a lui Moţi în 2014, în Liga Campionilor. În august 2014, echipa Steaua a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, după executarea loviturilor de departajare, scor 5-6, în poarta formaţiei bulgare Ludogoreţ Razgrad apărând Cosmin Moţi, care a parat două penaltiuri şi a înscris un gol de la 11 metri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOTBAL,
LUDOGOREŢ,
TITLU
/actualitate/cosmin-moti-a-castigat-titlul-in-bulgaria-cu-ludogoret-razgrad-14275218
14275218
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.