Epava elicopterului american dispărut în Nepal a fost găsită

Autor: Iuliana Enache Postat la 15 mai 2015 76 afişări

Epava elicopterului militar american dispărut marţi în Nepal a fost găsită într-o zonă muntoasă abruptă situată la est de Kathmandu, a declarat un oficial din cadrul armatei nepaleze, citat de CNN.

Un elicopter al armatei nepaleze l-a reperat de la o altitudine de 3.400 de metri.

Elicopterul american a dispărut la începutul săptămânii, în timp ce efectua o misiune umanitară în apropiere de graniţa cu China. La bordul său se aflau şase militari americani şi doi nepalezi.

Aproximativ 300 de militari americani se află în Nepal pentru a contribui la operaţiunile de salvare, după cutremurul cu magnitudinea de 7,3 produs marţi în această ţară, la mai puţin de trei săptămâni de la devastatorul seism cu magnitudinea de 7,8 care a afectat ţara la 25 aprilie, provocând moartea a peste 8.000 de persoane.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
NEPAL,
ELICOPTER
/actualitate/epava-elicopterului-american-disparut-in-nepal-a-fost-gasita-14269495
14269495
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.