Corneliu Vadim Tudor, la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie

Postat la 11 ianuarie 2011 15 afişări

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, s-a prezentat, marti, la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ), dupa ce procurorii l-au pus sub invinuire pentru ultraj si nerespectarea unei hotarari judecatoresti in dosarul privind evacuarea sediului PRM.

Vadim Tudor a venit insotit de vicepresedintii PRM, Marius Marinescu si Codrin Stefanescu, precumsi de avocatul Mariana Stefan. La intrarea in sediul PICCJ, liderul PRM nu a facut declaratii. Vicepresedintii PRM Codrin Stefanescu si Marius Marinescu au fost audiati, luni, la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde au fost citati in calitate de martor, in legatura cu incidentele din timpul evacuarii sediului partidului, petrecute in urma cu o saptamana.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
politic,
Vadim,
ICCJ,
ultraj,
evacuare,
sediu,
PRM
/actualitate/corneliu-vadim-tudor-la-parchetul-inaltei-curti-de-casatie-si-justitie-7879809
7879809
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.