Corina Bokor, noul primar al Sibiului, după ce Astrid Fodor a fost demisă

Postat la 05 iulie 2019 274 afişări

Viceprimarul Corina Bokor a fost aleasă, vineri, primar al Sibiului, de consilierii locali, după ce actualul primar, Astrid Cora Fodor, şi-a pierdut mandatul, în urma rămânerii definitive a raportului ANI care a constatat incompatibilitatea sa în mandatul precedent, când a fost viceprimar.

Corina Bokor, noul primar al Sibiului, după ce Astrid Fodor a fost demisă

În urma votului a 15 consilieri PNL şi FDGR, Corina Bokor, până acum viceprimar, a fost aleasă primar al Sibiului, după ce postul a fost vacantat, în urma rămânerii definitive a raportului ANI, care a stabilit starea de incompatibilitate în mandatul precedent, când Fodor era viceprimar.

Cinci consilieri PSD şi-au anulat votul.

Corina Bokor, membru al Forumului Democrat al Germanilor din România, la fel ca şi Astrid Cora Fodor, a declarat, după ce a fost numită primar, că va continua activitatea de până acum „până când doamna primar va putea reveni în funcţia în care a fost aleasă de cetăţeni”.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
primar,
sibiu,
demitere,
mandat,
viceprimar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.