Coreea de Sud a anunţat ANULAREA discuţiilor la nivel înalt cu Coreea de Nord

Postat la 11 iunie 2013 62 afişări

Coreea de Sud a anunţat marţi seara anularea discuţiilor la nivel înalt cu Coreea de Nord, prevăzute miercuri, la Seul, primele după mai mulţi ani, din cauza unor neînţelegeri de protocol.

Coreea de Sud a anunţat ANULAREA discuţiilor la nivel înalt cu Coreea de Nord

 "Nu vor avea loc discuţii mâine", miercuri, a declarat o purtătoare de cuvânt a Ministerului sud-coreean al Unificării, însărcinat cu afaceri intercoreene, fără să precizeze dacă reuniunea a fost doar amânată pentru o altă dată sau anulată.

Seulul a anunţat, cu câteva ore mai înainte, dificultăţi în privinţa alcătuirii delegaţiilor care trebuiau să se întâlnească la Hotelul Grand Hilton din capitala sud-coreeană.

Coreea de Nord a anunţat că "şeful delegaţiei noastre reprezintă o problemă", a informat un oficial guvernamental sud-coreean sub protecţia anonimatului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/coreea-de-sud-a-anuntat-anularea-discutiilor-la-nivel-inalt-cu-coreea-de-nord-10956006
10956006
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.