Convenţia Naţională a partidului Forţa Civică: Mihai Răzvan Ungureanu, ales preşedinte al partidului

Postat la 07 septembrie 2012 8 afişări

Mihai Răzvan Ungureanu a fost ales vineri la Convenţia Naţională al partidului Forţei Civice, preşedinte al acestui partid, cu 944 voturi "pentru" şi 7 voturi "împotrivă", el fiind singurul candidat. La prezentarea candidaturii sale la funcţia de preşedinte al partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu a spus că acest partid s-a născut prin generozitate şi nu va ceda loc intereselor de grup, ci se va angaja la construirea unei Românii "aşa cum trebuie" în secolul XXI.

"Prin generozitate s-a născut partidul acesta, prin generozitate va merge mai departe, înţelegând fiecare dintre membrii săi că nu este vorba de a ceda loc intereselor de grup, ci e vorba de a se angaja împreună cu toţi colegii de partid la construirea unei Românii aşa cum ar trebui să fie în secolul XXI într-o Europă unită", a spus Ungureanu. El a arătat că responsabilitatea Forţei Civice este să stea împotriva celor care vor răul ţării, naţiunii şi să ofere soluţii.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ungureanu,
partid,
presedinte,
forta civica
/actualitate/conventia-nationala-a-partidului-forta-civica-mihai-razvan-ungureanu-ales-presedinte-al-partidului-10034847
10034847
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.