Contractul pentru vânzarea Cupru Min va fi semnat vineri

Postat la 05 aprilie 2012 11 afişări

Contractul pentru vânzarea Cupru Min Abrud va fi semnat vineri de către oficiali OPSPI şi reprezentanţi ai companiei canadienei Roman Copper, prevederile acordului urmând să fie făcute publice săptămâna viitoare, a declarat pentru MEDIAFAX şeful OPSPI, Florin Vlădan.

"Vom semna mâine contractul de privatizare a Cupru Min. La câteva zile de la semnare, săptămâna viitoare, îl vom face public. Vrem să arătăm că nu este niciun fel de lucru pe care să-l ţinem ascuns", a afirmat Vlădan.

Roman Copper Corp. a câştigat, la începutul săptămânii trecute, licitaţia organizată de OPSPI pentru vânzarea pachetului integral de acţiuni la Cupru Min Abrud, la preţul de 200,77 milioane euro, de 3,5 ori peste preţul de pornire a licitaţiei, de 57,3 milioane euro.

Vlădan a adăugat că pentru încheierea tranzacţiei este necesar avizul Consiliului Concurenţei, într-un termen de până la 90 de zile de la încheierea contractului. După avizul Consiliului Concurenţei, Roman Copper trebuie să transfere OPSPI suma de 200,77 milioane de euro în cel mult 30 de zile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Contract,
vânzarea,
Cupru Min,
OPSPI,
Florin Vlădan
/actualitate/contractul-pentru-vanzarea-cupru-min-va-fi-semnat-vineri-9482756
9482756
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.