Contractarea online a cardului de carburant MOL Green

Autor: Dorin Oancea Postat la 06 martie 2013 85 afişări

Grupul MOL România oferă companiilor posibilitatea contractării online pentru cardul de carburant pre-plătit MOL Green. Companiile vor primi cardurile prin poştă, la propriul sediu, în termen de 7-10 zile de la confirmarea înregistrării cererii.

Contractarea online a cardului de carburant MOL Green

"Avem peste zece ani de experienţă şi o prezenţă importantă pe acest segment de servicii. Avem în continuare dorinţa de a inova şi oferim companiilor cele mai eficiente metode de a-şi asigura aprovizionarea cu carburanţi. Contractarea online înseamnă un minimum de birocraţie, iar toate formularele sunt completate electronic", a declarat Zsolt Kerekes, director de vânzări al MOL România.

Cardul MOL Green funcţionează asemenea unui card bancar de debit şi este destinat companiilor cu un consum lunar minim de 500 de litri pe lună. Cardul poate fi utilizat exclusiv în reţeaua de benzinării MOL România şi este dotat cu identificare securizată (cod PIN) şi cu bandă magnetică.

Clienţii pot alimenta contul în funcţie de necesităţi, prin transfer bancar, şi pot decide categoriile de produse şi servicii ce pot fi achiziţionate, având şi opţiunea limitării valorice a consumului pe anumite autovehicule sau cea a limitării periodice. De asemenea, posesorii de carduri MOL Green beneficiază de o reducere faţă de preţul la pompă.

MOL România a lansat primele carduri de carburant în anul 2002. În 2003 a fost înfiinţat un departament special dedicat vânzărilor către companii, iar trei ani mai târziu a fost lansat Centrul Virtual de Carduri, care oferă clienţilor posibilitatea monitorizării şi gestionării online a tranzacţiilor cu cardurile MOL Gold, MOL Silver şi MOL Green. În 2010 a fost lansat cardul preplătit MOL Green.În România, MOL deţine 137 de bezinării.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mol,
carburanti,
card,
online,
companii,
mol romania
/actualitate/contractarea-online-a-cardului-de-carburant-mol-green-10643603
10643603
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.