Containerele anticaniculă revin în zonele cele mai aglomerate ale Capitalei. Cum arată şi unde pot fi găsite | FOTO

Postat la 01 iulie 2019 105 afişări

Primăria Capitalei a amplasat 20 de containere anticaniculă în zonele aglomerate ale Bucureştiului, care vor fi deschise începând de marţi, când sunt anunţate temperaturi ridicate. În aceste spaţii, vor fi disponibile dozatoare cu apă, trusă medicală, aer condiţionat şi dezinfectanţi.

Containerele anticaniculă revin în zonele cele mai aglomerate ale Capitalei. Cum arată şi unde pot fi găsite | FOTO

„Primăria Municipiului Bucureşti, prin ASSMB, a amplasat 20 de containere anticaniculă în cele mai aglomerate zone din Capitală. Containerele, care au fost deja dotate, vor fi deschise începând de mâine, 2 iulie 2019, când se anunţă temperaturi caniculare. Containerele anticaniculă sunt dotate cu trusă medicală de prim-ajutor completă, tensiometru cu manometru şi stetoscop, canapea medicală, scaune, dozator de apă, consumabile necesare funcţionării corecte (dezinfectanţi, mănuşi de unică folosinţă, cearceafuri de unică folosinţă, etc), chiuvetă mobilă şi aparat de aer condiţionat”, informează Primăria Capitalei, printr-un comunicat de presă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
capitala,
gasire,
revenire,
primarie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.