Constantin: N-a fost nimeni în şedinţele USL care să ameninţe vreodată cu închisoarea pe cineva

Postat la 18 aprilie 2014 33 afişări

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că liderul PNL Crin Antonescu "ar deveni un om mai bun dacă ar renunţa la minciună în Săptămâna Mare", el susţinând că "nu a fost nimeni în şedinţele USL care să ameninţe vreodată cu închisoarea pe cineva".

Constantin: N-a fost nimeni în şedinţele USL care să ameninţe vreodată cu închisoarea pe cineva

 "Domnul Antonescu ar deveni un om mai bun dacă ar renunţa la minciună în Săptămâna Mare. N-a fost nimeni în şedinţele USL care să ameninţe vreodată cu închisoarea pe cineva", a spus Constantin.

Premierul Victor Ponta a ameninţat cu puşcăria, în Parlament, dar nu la tribună, şi inclusiv în şedinţe ale USL, a declarat, joi seară, la Realitatea TV, preşedintele PNL, Crin Antonescu.

"Obsesia lor şi bătălia pe care au angajat-o pentru controlul asupra justiţiei, nu în sensul de a-i lăsa justiţia în pace pe toţi politicienii – cum era până pe vremea lui Năstase – ci de a transforma justiţia în armă letală pentru adversarul politic: asta se joacă în Săptămâna Mare, asta e psihodrama politică jucată în România la începutul acestei săptămâni, bătălia pe justiţie. Băsescu să controleze cât a controlat, cât mai mult, iar Ponta să preia tot ce a avut Băsescu şi să folosească oarecum", a declarat Antonescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/constantin-n-a-fost-nimeni-in-sedintele-usl-care-sa-ameninte-vreodata-cu-inchisoarea-pe-cineva-12488335
12488335
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.