Constantin: Cred că această guvernare trebuie să continue

Autor: Andrei Mazurchievici Postat la 14 iulie 2015 89 afişări

Liderul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor, ministrul Daniel Constantin, consideră că actuala guvernare trebuie să continue şi că este "indicată" continuarea proiectelor economice alături de premierul Victor Ponta.

"Eu cred că această guvernare trebuie să continue. Premierul Victor Ponta a ajutat foarte mult agricultura românească. Reducerea TVA la 9% nu s-ar fi putut realiza fără sprijinul premierului", a declarat ministrul Agriculturii.

Potrivit lui Daniel Constantin, Victor Ponta "a fost un sprijin real pentru agricultură" şi mai are multe resurse să sprijine în continuare acest domeniu.

"Din acest punct de vedere, e indicată continuarea proiectelor economice pe care le avem alături de premierul Victor Ponta", a mai spus Daniel Constantin.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CONSTANTIN,
PONTA,
/actualitate/constantin-cred-ca-aceasta-guvernare-trebuie-sa-continue-14591655
14591655
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.