Conservatorii îi cer lui Cameron prelungirea restricţiilor impuse românilor până în 2018

Postat la 19 noiembrie 2013 39 afişări

Conservatorii britanici urmează să-i ceară marţi premierului David Cameron să nu deschidă frontierele migranţilor din România şi Bulgaria, numeroşi parlamentari din cadrul puterii unindu-se în jurul unui plan de prelungire a restricţiilor până în 2018.

Conservatorii îi cer lui Cameron prelungirea restricţiilor impuse românilor până în 2018

 Potrivit publicaţiei, zeci de parlamentari conservatori ar urma să susţină măsura şi să exercite o uriaşă presiune asupra premierului ca acesta să sfideze Uniunea Europeană (UE) pe tema reglementărilor cu privire la libertatea de mişcare. Propunerea urmează să fie prezentată unei comisii de parlamentari marţi şi poate fi supusă unui vot în Camera Comunelor în decurs de câteva săptămâni, relatează dailymail.co.uk.

Nigel Mills, un deputat din Amber Valley, în Derbyshire, este conducătorul acestei campanii. În cazul în care propunerile sale de modificare a legii migrării (Immigration Bill) vor fi adoptate în Camera Comunelor, restricţiile pe piaţa muncii impuse românilor şi bulgarilor, care vor fi anulate la 1 ianuarie 2014, ar urma să fie prelungite până la sfârşitul lui decembrie 2018, precizează Daily Mail. Acest lucru va provoca furie şi eventual măsuri judiciare din partea Bruxelles-ului, adaugă publicaţia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/conservatorii-ii-cer-lui-cameron-prelungirea-restrictiilor-impuse-romanilor-pana-in-2018-11705950
11705950
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.