Congresul a adoptat bugetul Pentagonului pentru 2014

Postat la 20 decembrie 2013 40 afişări

Congresul american a aprobat joi seara bugetul pentru 2014 al Pentagonului, care conţine o dispoziţie ce facilitează transferul de deţinuţi de la închisoarea din baza militară americană de la Guantanamo Bay (Cuba) către alte ţări.

Congresul a adoptat bugetul Pentagonului pentru 2014

 Acest buget, aprobat în urma unui compromis între democraţi şi republicani, alocă aproximativ 552,1 miliarde de dolari pentru cheltuieli militare, incluzând o creşte cu un procent a sumei destinate soldei militarilor americani.

Acesta prevede suma de aproximativ 80,7 de miliarde de dolari pentru operaţiuni în afara teritoriului american, cea mai mare parte fiind destinată Războiului din Afganistan.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/congresul-a-adoptat-bugetul-pentagonului-pentru-2014-11799838
11799838
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.