CONFERINŢA ZF - Enache Jiru, secretar de stat: Sunt bani de autostrăzi, dar nu există spaţiu fiscal

Autor: Mădălina Dediu Panaete Postat la 07 mai 2015 53 afişări

România are bani pentru autostrăzi, întrucât se află într-o situaţie financiară foarte bună, dar nu există spaţiu fiscal pentru a derula astfel de proiecte, a declarat Enache Jiru, secretar de stat în Ministerul Finanţelor Publice, la conferinţa ZF Industria Auto: motorul economiei româneşti.

"Ne aflăm într-o poziţie financiară foarte bună, deci avem bani pentru autostrăzi, dar se pune problema spaţiului fiscal pentru a le construi. Statul are şi el cheltuieli de dezvoltare", a spus Jiru.

El a arătat că dacă statul se află într-o poziţie puternică poate lăsa resurse în economie. În perioada de criză s-au marit taxele, apoi s-au făcut reforme structurale, iar acum urmează relaxarea fiscală, ceea ce înseamnă mai mulţi bani pentru consumul privat sau investiţiile private, a declarat Enache Jiru, secretar de stat în Ministerul Finanţelor Publice, în cadrul conferinţei ZF Industria Auto: motorul economiei româneşti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
JIRU,
AUTOSTRĂZI,
/actualitate/conferinta-zf-enache-jiru-secretar-de-stat-sunt-bani-de-autostrazi-dar-nu-exista-spatiu-fiscal-14221536
14221536
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.