CONFERINŢA MEDIAFAX: Patronatele din agricultură acuză ministerul că are uşile blocate pentru discutarea problemelor

Postat la 23 aprilie 2013 16 afişări

Reprezentanţii patronatelor din agricultură sunt nemulţumiţi de comunicarea cu ministerul de resort, unde "uşile sunt foarte bine blocate" şi nu le sunt ascultate problemele şi propunerile, fiind primite în schimb la discuţii asociaţii mici, cu câţiva membri.

CONFERINŢA MEDIAFAX: Patronatele din agricultură acuză ministerul că are uşile blocate pentru discutarea problemelor

 "O problemă care mă doare este că ies hotărâri de Guvern, ordonanţe ale căror proiecte sunt discutate nu tocmai cu cei care stăpânesc domeniul respectiv. Şi astfel au apărut după anii 2000 o mie şi una de asociaţii, federaţii, confederaţii, cu doi-trei membri care se dau cu nume pompoase şi îşi spun reprezentanţii agriculturii", a afirmat marţi preşedintele Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR), Laurenţiu Baciu, la conferinţa Mediafax Talks about Agriculture, adresându-i-se ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, prezent la eveniment.

El a recomandat ministrului să ceară părerea experţilor pentru proiectele de acte normative, precum profesori şi cercetători.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/conferinta-mediafax-patronatele-din-agricultura-acuza-ministerul-ca-are-usile-blocate-pentru-discutarea-problemelor-10785736
10785736
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.