Concertul Scorpions: "Wind of change" a alungat ploaia de pe Cluj Arena

Postat la 09 octombrie 2011 11 afişări

"Vântul schimbării" - "Wind of Change" - a alungat ploaia de pe Cluj Arena, unde trupa Scorpions a cântat, sâmbătă, în faţa a peste 40.000 de spectatori care au fredonat alături de idolii lor melodii celebre precum "Still Loving You" sau "Rock You Like a Hurricane".

Senzor, Iza, Grigore Leşe, Semnal M, Pacifica şi Voltaj au pregătit publicul pentru "uraganul" - "Rock you like a hurricane" - ce avea să vină. Cu toate că se anunţa o seară ploioasă, vremea a fost perfectă pentru rock'n'roll, "vântul schimbării" ("Wind of change") alungând ploaia.

Concertul Scorpions a început nemţeşte la ora anunţată, respectiv 21.15, apariţia pe scenă a membrilor trupei fiind una spectaculoasă, James Kottak, toboşarul trupei, ridicându-se pe un postament deasupra scenei.

Cei peste 40.000 de spectatori de pe Cluj Arena au fost întâmpinaţi de solistul Klaus Meine cu salutul: "Bună seara, Cluj! Ce mai faci?".

Scorpions a deschis concertul cu piesa care dă titlul celui mai recent album al trupei: "Sting in the tail". Au urmat cântece de pe noul album, dar şi melodii mai vechi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
"Wind of change",
Cluj Arena,
Scorpions
/actualitate/concertul-scorpions-wind-of-change-a-alungat-ploaia-de-pe-cluj-arena-8850219
8850219
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.