Concertul Roxette - un succes la Bucuresti, pentru circa 15.000 de fani

Postat la 31 mai 2011 18 afişări

Concertul sustinut de Roxette la Bucuresti, care a avut loc luni seara, a fost un succes pentru cei circa 15.000 de fani prezenti, care au putut asculta hit dupa hit, in premiera live, in interpretarea celebrului duo suedez.

Din fericire pentru fanii Roxette, ploaia de luni seara s-a oprit cu o ora inainte de mult asteptatul eveniment. Aflati in premiera in Romania, cei doi membri Roxette au urcat pe scena de la Zone Arena mai mult decat punctuali, in jurul orei 20.10, in ropote de aplauze, si au deschis concertul cu piesa "Dressed For Success". A urmat celebra "Sleeping in My Car", dupa care solista, Marie, imbracata in pantaloni si jacheta din piele, a salutat publicul si a spus ca "este o zi foarte speciala". De altfel, Marie a implinit 53 de ani chiar in ziua concertului de la Bucuresti. Cei prezenti nu au uitat acest lucru si au avut grija sa-i strige si sa-i cante "Happy birthday!", dar si sa ridice cartonase cu inimioare, in pauzele dintre melodii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
concert,
roxette,
fani,
spectacol
/actualitate/concertul-roxette-un-succes-la-bucuresti-pentru-circa-15-000-de-fani-8297583
8297583
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.