Complicii lui Stan Mustaţă, martorii cheie ai DNA în dosarul de corupţie

Postat la 27 mai 2014 29 afişări

Cele trei persoane care l-ar fi ajutat pe Stan Mustaţă să găsească persoane dispuse să dea mită pentru soluţii favorabile în dosare, respectiv grefiera Mariana Curea, apropiatul clanului "Cămătarii" Florian Alexandru şi Ion Boraciu, un "prieten vechi" al judecătorului, sunt martorii cheie ai DNA.

Complicii lui Stan Mustaţă, martorii cheie ai DNA în dosarul de corupţie

 Procurorii anticorupţie l-au trimis în judecată pe judecătorul Stan Mustaţă, de la Curtea de Apel Bucureşti, pe care îl acuză că a cerut şi primit bani pentru soluţionarea favorabilă a mai multor dosare penale.

În rechizitoriul trimis Curţii de Apel Bucureşti, care va judeca dosarul lui Stan Mustaţă, procurorii arată că martorii cheie în acest dosar sunt complicii la faptele magistratului.

"Împrejurările de fapt, astfel cum acestea au fost prezentate în cele ce preced, au rezultat din coroborarea declaraţiilor inculpaţilor Boraciu Ion, Alexandru Florian, Mustaţă Stan şi Curea Mariana, ale martorilor, cu înregistrările imaginilor şi convorbirilor telefonice şi purtate în mediul ambiental, administrate ca mijloace de probă, cu înscrisurile ataşate dosarului cauzei şi cu verificările efectuate în evidenţa ECRIS", au scris procurorii în actul de sesizare a instanţei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/complicii-lui-stan-mustata-martorii-cheie-ai-dna-in-dosarul-de-coruptie-12653454
12653454
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.