Companiile anunta iar angajari. Vezi aici cine incepe recrutarile

Autor: Ana Raduta Postat la 18 octombrie 2010 49 afişări

Compania de asigurari Asirom, parte a Vienna Insurance Group, intentioneaza sa isi extinda reteaua din Bucuresti cu pana la 10 noi sucursale si circa 100 de agenti pana la sfarsitul anului 2010.

Aceasta initiativa face parte dintr-un proiect pilot, care se va extinde si la nivel national. "Prin acest proiect, dorim sa extindem Asirom in cele mai populate cartiere rezidentiale si de business din Bucuresti, urmand apoi sa replicam modelul la scara nationala. De asemenea, vizam si o intarire a echipei noastre de vanzari cu oameni cu experienta pe piata de asigurari, care sa treaca alaturi de companie in urmatoarea etapa de dezvoltare", spune Boris Schneider, directorul general ASIROM.

In prezent, Asirom are 250 de agenti de asigurare pentru Bucuresti. Oferta salariala pe care cei de la Asirom o propun viitorilor angajati include, pe langa salariu, si bonusuri si dreptul de a participa la programe de stimulare a vanzarilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
companii,
asirom,
recrutari
/actualitate/companiile-anunta-iar-angajari-vezi-aici-cine-incepe-recrutarile-7490411
7490411
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.