Compania românească Secom a numit-o pe Mirela Popescu în funcţia de director de resurse umane

Autor: Ioana Matei Postat la 11 noiembrie 2015 904 afişări

Compania românească Secom a numit-o pe Mirela Popescu în funcţia de director de resurse umane

Compania axată pe soluţii de medicină integrativă Secom îşi extinde echipa şi a anunţat numirea Mirelei Popescu în funcţia de director al departamentului de resurse Umane. Cu o experienţă de 12 ani în domeniul resurselor umane şi opt ani în poziţii de management, Mirela Popescu a deţinut anterior funcţia de HR Business Partner în cadrul reţelei private de sănătate Regina Maria şi HR Manager la BIGOTTI.

Mirela Popescu va fi responsabilă de dezvoltarea strategiei de resurse umane a companiei, coordonarea proceselor de recrutare, dezvoltarea şi susţinerea performanţei angajaţilor şi alinierea politicii de personal la obiectivele de business ale companiei.

“Strategia noastră de dezvoltare se bazează pe performanţă, profesionalism şi inovaţie, oamenii fiind elementul cheie. Am investit constant în dezvoltarea echipei şi a culturii organizaţionale, însă compania a ajuns în etapa în care este necesară integrarea tuturor proceselor referitoare la personal într-unul singur, iar directorul de resurse umane are un rol foarte important”, afirmă Lucia Costea, managing partner Secom®.

La nivel naţional, Secom are 119 angajaţi, în creştere cu 55% faţă de finalul anului 2013.

Anul acesta, compania a demarat un proces de investiţii amplu care vizează extinderea sediului administrativ, a spaţiului dedicat depozitului şi lansarea de noi magazine. În luna octombrie, Secom a lansat un magazin propriu în Braşov, în urma unei investiţii de 40.000 de euro.

Compania Secom este specializată în importul, promovarea şi comercializarea de produse naturale pentru sănătate şi frumuseţe.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/compania-romaneasca-secom-a-numit-o-pe-mirela-popescu-in-functia-de-director-de-resurse-umane-14882022
14882022
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.