Captură mare de droguri: Circa 2,4 tone de canabis, depistate la bordul unui camion care urma să traverseze Canalul Mânecii

Autor: Mihai Draghici Postat la 11 noiembrie 2015 103 afişări

Autorităţile vamale franceze au anunţat, marţi, confiscarea a 2,4 tone de canabis, în valoare de 14 milioane de euro, de la bordul unui camion care urma să traverseze Canalul Mânecii, informează site-ul agenţiei AFP.

Camionul, înmatriculat în Portugalia, a fost depistat în portul francez Dunkerque şi circula din Spania spre Marea Britanie.

Documentele prezentate de şofer indicau transportul unor utilaje hidraulice destinate unei firme britanice.

Însă, cu ajutorul unor câini utilitari, la bordul camionului au fost depistate 2.399 de kilograme de canabis, valoarea de piaţă fiind de 14 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FRANŢA,
CANABIS,
/actualitate/captura-mare-de-droguri-circa-2-4-tone-de-canabis-depistate-la-bordul-unui-camion-care-urma-sa-traverseze-canalul-manecii-14881874
14881874
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.