Compania din România care oferă un salariu mediu net de 2.400 de lei, dar nu găseşte candidaţi

Postat la 19 august 2016 18423 afişări

Deficitul de forţă de muncă se resimte

Compania din România care oferă un salariu mediu net de 2.400 de lei, dar nu găseşte candidaţi

Deficitul de forţă de muncă se resimte şi în industria farma, mai ales în zona de vânzări, unde companiile caută candidaţi cu pregătire în do­meniul medical. O companie româ­neas­că, specializată în im­portul, promovarea şi comer­ciali­za­rea de produse naturale pentru să­nă­tate şi frumuseţe, găseşte cu difi­cul­tate consultanţi (asistenţi farmacişti) şi reprezentanţi medicali.

Lovitură pentru şoferii care îşi cumpără o maşină, odată cu modificarea Codului Rutier

Mişcare surpriză făcută de Kaufland. Retailerul schimbă toate regulile. Ce trebuie să ştie clienţii de acum încolo

„Pentru poziţia de consultant gă­sim mai greu persoane cu pregătire în domeniul medical deoarece por­to­fo­liul nostru cuprinde peste 250 de pro­duse, care acoperă toate ariile tera­pe­utice, iar consultanţii au nevoie de acest fundament de cunoştinţe me­di­ca­le şi tehnice, la care să adauge in­for­maţii despre produse din trainin­gu­rile interne de specialitate“, a ex­pli­cat Mirela Popescu, directorul de re­surse umane al com­pa­niei cu 135 de angajaţi. 

Vedeţi AICI compania din România care oferă un salariu mediu net de 2.400 de lei, dar nu găseşte candidaţi

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Secom,
salariu,
candidati,
medici,
consultanti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.