Compania de securitate Good Technology vrea să strângă 100 de milioane de dolari prin listarea la bursă

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 16 mai 2014 29 afişări

Good Technology este o companie cunoscută pentru sistemele de securitate ce permit companiilor să urmărească dispozitive mobile precum smartphone-urile sau tabeletele.

Compania de securitate Good Technology vrea să strângă 100 de milioane de dolari prin listarea la bursă

Înfiinţată în anul 2000, compania a scos pe piaţă mai multe produse înainte de a se orienta către domeniul securităţii. În noiembrie 2006, Motorola a achiziţionat pachetul majoritar de acţiuni pentru o sumă cuprinsă între 400 şi 540 milioane de dolari, relatează Business Insider.

Motorola nu s-a arătat însă mulţumită de rezultatele companiei şi, în anul 2009, a decis vânzarea Good Technology către Visto. Reacţia presei de specialitate a fost una negativă, însă Visto şi-a schimbat numele în Good Technology şi a strâns finanţări de 65 milioane de dolari pentru a lansa noi produse pe piaţă.

Rezultatele nu au întârziat să apară: veniturile au crescut de la 117 milioane de dolari în 2012 la 160 de milioane în 2013, înregistrând însă pierderi de 118 milioane de dolari anul trecut. Pierderile au venit însă pe fondul unor investiţii masive, de peste 100 de milioane de dolari, în marketing.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/compania-de-securitate-good-technology-vrea-sa-stranga-100-de-milioane-de-dolari-prin-listarea-la-bursa-12630533
12630533
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.