Compania China Gezhouba, interesată de proiecte de investiţii în România

Autor: Dorin Oancea Postat la 14 aprilie 2013 102 afişări

Compania China Gezhouba vrea să construiască hidrocentrala de acumulare de la Tarniţa-Lăpuşteşti, judeţul Cluj, şi să investească în construcţia autostrăzii Transilvania şi a Spitalului Regional de Urgenţă Cluj.

Compania China Gezhouba, interesată de proiecte de investiţii în România

O delegaţie a companiei chineze a vizitat Clujul în această săptămână. China Gezhouba Group Corporation este una dintre principalele companii chineze de investiţii în infrastructura de transport, energie şi turism.

China Gezhouba Group Corporation (CGGC) este una dintre principalele companii chineze de investiţii în infrastructura de transport, energie şi turism. CGGC a fost principalul contractor al hidrocentralei "Trei defilee", cea mai mare hidrocentrală din lume, de pe fluviul Yangtze, şi a realizat sau a participat, în China, la construcţia a peste 100 de hidrocentrale şi peste 300 de lucrări din domeniul infrastructurii (autostrăzi, poduri, diguri, căi ferate, locuinţe).

Hidrocentrala Tarniţa-Lăpuşteşti, care urmează să fie construită la 30 de kilometri de Cluj-Napoca, ar urma să implice o investiţie estimată la peste un miliard de euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/compania-china-gezhouba-interesata-de-proiecte-de-investitii-in-romania-10743752
10743752
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.