Compania aeriană Wizz Air a anunţat joi că din ianuarie 2023 va opera o nouă rută din România

Autor: Cosmin Pirv Postat la 17 noiembrie 2022 176 afişări

Compania aeriană Wizz Air a anunţat joi că din ianuarie 2023 va opera o nouă rută din România

Compania aeriană Wizz Air a anunţat joi că din ianuarie 2023 va opera o nouă rută din România către Israel: Suceava-Tel Aviv.

Potrivit unui comunicat, aceasta este prima rută operată de companie de la Suceava către Orientul Mijlociu, completând cele 12 rute existente către destinaţii din Europa.

Începând cu 9 ianuarie 2023, compania aeriană va oferi două zboruri săptămânale din Suceava către Tel Aviv, în zilele de luni şi vineri.

Extinderea rutelor vine cu mai puţin de o lună până la deschiderea bazei Wizz Air de la Aeroportul Internaţional „Ştefan cel Mare” Suceava şi înainte de livrarea a două noi aeronave, care vor sprijini operaţiunile pe cinci rute deja anunţate, către Paris-Beauvais (Franţa), Bruxelles-Charleroi (Belgia), Veneţia-Treviso (Italia), Larnaca (Cipru) şi Eindhoven (Olanda), precum şi creşteri de frecvenţă pe trei rute existente, către Bologna, Milano-Bergamo şi Roma Fiumicino.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rută,
suceava,
tel aviv

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.