Comisia juridică a avizat revocarea din funcţie a Robertei Anastase

Postat la 04 iulie 2012 9 afişări

Comisia juridică a avizat, marţi, în absenţa reprezentanţilor PDL, revocarea din funcţie a Robertei Anastase, în unanimitate de voturi.

Vicepreşedintele Comisiei juridice Florin Iordache (PSD) a precizat că au fost 12 voturi "pentru" din 12. La ora transmiterii acestei ştiri, a fost convocat Biroul permanent al Camerei pentru introducerea pe ordinea de zi a cererii de revocare din funcţie a Robertei Anastase. Deputaţii PDL au părăsit, marţi, şedinţa Comisiei juridice în care urma să se discute despre cererea USL de revocare din funcţie a Robertei Anastase, după ce au solicitat o amânare a lucrărilor comisiei până miercuri dimineaţă pentru ca Anastase să-şi formuleze apărarea.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/comisia-juridica-a-avizat-revocarea-din-functie-a-robertei-anastase-9810768
9810768
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.